Grand Prix van Oostenrijk 2024

GP-tickets (weekend): General Admission of Grandstand Premium (North)

We hebben weer diverse GP-tickets voor 2024 bemachtigd. Er zijn onder andere kaarten beschikbaar voor de Grandstand Premium (North). Vanaf deze tribune heeft u een geweldig overzicht over het circuit en zit u tevens droog (bij slecht weer) ofwel in de schaduw (bij zonnige omstandigheden)!
U kunt ook kiezen voor General Admission tickets. Hiermee heeft u toegang tot het circuit en kunt u een mooie plek uitzoeken in de heuvelachtige grasweiden waardoor u ook een mooi zicht heeft op het circuit.

Met deze weekend-tickets heeft u zowel vrijdag, zaterdag als zondag toegang tot het circuit!

Reis: Op basis van eigen vervoer

Onze accommodatie is binnen een kleine 9 uurtjes te bereiken met de auto, dit is echter wel gerekend met als vertrekpunt de regio Limburg.
U kunt dagelijks op elk gewenst tijdstip met uw eigen vervoer afreizen naar het circuit. Dit is een rit van 35 minuten. Omdat de aanrijdroute richting circuit niet heel druk is, is dit op de meeste tijdstippen tevens filevrij. Wel zo prettig!

Verblijf: Accommodatie met overnachting op 28 juni, 29 juni en 30 juni

- Accommodatie exclusief voor gasten van Loozen Travel

- Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt

- Elke avond optioneel avondeten af te nemen

- Twin-room (beperkt beschikbaar) of double-room (met 2 aparte matrassen, zie foto)

- Exclusief toeristenbelasting (€ 4,50 p.p.p.n.), op locatie nog te voldoen

- Aankomst mogelijk vanaf vrijdag 09.00u

Aanvullende informatie:

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat deze reis exact past binnen de kaders waarin wij willen opereren. Deze reis met bijbehorende accommodatie biedt namelijk alles waar wij voor staan: flexibiliteit, service en een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

Flexibiliteit: U bent van harte welkom in onze accommodatie vanaf vrijdag 09.00u. Wilt u echter liever niet de nacht doorrijden en later op de dag aankomen, dan is dit uiteraard geen enkel probleem. De gehele dag is iemand van Loozen Travel aanwezig om u te verwelkomen en wegwijs te maken. Ook de volgende dagen van het raceweekend kunt u zelf bepalen op welke tijden u pendelt tussen het circuit en de accommodatie. Uiterlijk maandag 10.00u verzoeken wij u vriendelijk aan de terugreis te beginnen. Het ontbijtbuffet is elke dag inclusief. Het avondeten kunt u optioneel afnemen, dit mag u enkele weken van te voren aan ons doorgeven. Het menu volgt t.z.t. U kunt dit per dag apart besluiten. 

Service: Loozen Travel is dit weekend met een gezellig team aanwezig en zal de exploitatie van de accommodatie volledig verzorgen. We verzorgen met alle liefde het ontbijtbuffet en het avondeten en bemensen tevens de bar/café zodat het u aan niets ontbreekt. Uiteraard is de service vóór het raceweekend ook zoals u van ons gewend bent. Dus indien u vragen heeft, schroom niet!

Prijs/kwaliteit: Ook voor onze reis naar Oostenrijk hanteren wij een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt mede vanwege het feit dat wij de gehele accommodatie afhuren en tevens dit weekend zullen exploiteren. Zoals bij al onze reisarrangementen bieden wij aan wat we kunnen waarmaken, en maken we vervolgens ook waar wat we aanbieden. Zodoende ziet u op bovenstaande (zelf gemaakte) foto's onder andere de ontbijtzaal, een slaapkamer en een (kleine) badkamer. Dit is zoals het is: een typisch knus Oostenrijks verblijf met bijpassend interieur. Op de dag van aankomst is uw bed reeds opgemaakt en liggen er handdoeken klaar. Uw kamer wordt níet dagelijks gereinigd.
 

Bent u enkel op zoek naar een los GP-ticket? Neem dan graag contact op via info@loozentravel.nl en we helpen u graag verder!

Ook indien u met een oneven aantal personen bent of deze reis alleen wilt maken helpen wij u graag met een arrangement op maat!

Het betreft een 4 daagse Formule 1 reis op basis van eigen vervoer, een goed en sfeervol hotel, deskundige en servicegerichte begeleiding en top GP-tickets. En niet onbelangrijk, ondanks bovenstaande is ook de prijs een pluspunt t.o.v. andere aanbieders!

Let op: betreft prijs per persoon en i.v.m. kamerindeling is deze reis enkel in even aantallen te bestellen! Controleer dit (even) aantal personen in uw uiteindelijke winkelwagentje.

Meer informatie...

Ga snel naar onze meest gewilde reizen en tickets: BelgiëNederland & Hongarije. Of kijk welke reizen we nog meer aanbieden!