FAQ

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

GP Oostenrijk
Indien u bij ons in het hotel verblijft ontvangt u plusminus 2 weken van te voren aanvullende informatie met betrekking tot uw verblijf. Ook vragen wij u dan om een geschatte aankomsttijd aan te geven en op welke dagen u wenst mee te eten. 
Grand Prix™ tickets worden plusminus 3 weken vóór het raceweekend aan u verstrekt per e-mail. Een en ander afhankelijk van hoe snel wij de tickets ontvangen van de organisatie, uiterlijk 10 dagen vóór het raceweekend kunnen wij echter wel garanderen op basis van voorgaande jaren. 

GP Hongarije
Uiterlijk 10 dagen vóór het raceweekend ontvangt u van ons uw Grand Prix™ tickets per e-mail. Indien u het arrangement (incl. hotel) heeft afgenomen is aanvullende informatie m.b.t. uw verblijf hierbij toegevoegd.

GP België
Uiterlijk 2 weken vóór het raceweekend ontvangt u van ons uw Grand Prix™ tickets per e-mail. Voorgaande jaren was dit telkens in de vorm een unieke weblink waarmee u zélf nog uw ticket moest personaliseren (op naam zetten). We sturen u uiteraard uitgebreide instructies toe.
Indien u op zondag meereist met de bus ontvangt u de adresgegevens van de opstapplaats samen met uw Grand Prix™ tickets. 

Waarom worden slechts deze races aangeboden? 

De aangeboden races zijn allemaal minimaal één keer bezocht door onszelf. Zodoende kunnen wij u altijd optimaal te woord staan in het geval van vragen en zullen wij u voorzien van tips en tricks gedurende het weekend. Naast het Formule 1 geweld kunt u op deze circuits ook het Formule 2 en Formule 3 circus bewonderen. Zeker op de zaterdag en zondag staan deze lagere raceklasses garant voor spektakel en spannende races aangezien het niveauverschil vrij klein is en het rijdersveld voornamelijk gevuld is met jong (en onstuimig) racetalent! We proberen elk jaar minimaal één race toe te voegen aan ons reisaanbod. Dit willen wij echter niet overhaasten daar wij het belangrijk vinden te allen tijde kwalitatief hoogwaardige reizen aan te bieden.

Waardoor is Loozen Travel bij elke reis goedkoper uit? Klopt dat wel?!

Ieder van ons combineert het werk voor Loozen Travel met een andere (fulltime)baan. Werkzaamheden voor Loozen Travel doe wij in onze vrije uurtjes en bovenal vanuit thuis. Zodoende voor ons geen dure kantoorruimte die wij moeten huren en geen noodzakelijke maandsalarissen die wij uit de onderneming moeten trekken. Daarnaast zijn niet álle (dure) ondernemersverzekeringen noodzakelijk aangezien dit niet onze hoofd inkomstenbron is.