Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Loozen Travel is een kleinschalige Formule 1 reisorganisatie, ontstaan uit het idee dat Formule 1 reizen persoonlijker, flexibeler én goedkoper aangeboden kunnen worden. De eerste twee jaren boden wij onze reisarrangementen aan inclusief vliegreis. Door onze ervaringen de afgelopen jaren, mede richting gegeven door de welbekende pandemie (corona), bieden wij vanaf heden grotendeels arrangementen aan op basis van Eigen Vervoer. We zijn van mening dat wij op deze manier nóg beter aan onze kernwaarden kunnen voldoen. Namelijk een ongelofelijke mate van Flexibiliteit voor de reiziger met een geweldige Prijs-kwaliteitverhouding zonder in te boeten op onze excellente Service zowel vóór als tijdens de reis.

Waarin onderscheidt Loozen Travel zich?

Na zowel reizen op persoonlijke titel als met reisorganisaties gemaakt te hebben is bij ons het idee ontstaan om het beste uit twee werelden te combineren. Dit uit zich in de onderstaande kernwaarden van Loozen Travel:

Flexibiliteit

Zoals hierboven vermeld combineren wij het beste uit twee werelden. Zodoende bieden wij Formule 1 reizen aan waar bepaalde onderdelen (uiteraard) gezamenlijk zijn georganiseerd, maar er altijd een hoge mate van flexibiliteit is. Zo is het merendeel van onze arrangementen  (m.u.v. GP van België) op basis van eigen vervoer. Zodoende bepaalt u zelf wanneer u afreist naar het land van bestemming en ook op de racedagen bent u vrij in uw keuze wanneer, en of u überhaupt, afreist naar het circuit. Wilt u bijvoorbeeld op vrijdag het circuit bezoeken voor de vrije trainingen of verkent u liever de omgeving? Wilt u op zaterdag ruim van tevoren klaar zitten voor een Formule 3 race en blijft u op het circuit tot het laatste motorgeronk verdwenen is, of is de kwalificatie van de Formule 1 voor u het hoogtepunt en wilt u de rest van de dag elders besteden? Aan u de keus! Dit betekent dat, in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders, er géén bus transfers aangeboden worden vanuit het hotel richting circuit en vice versa. Bekijk per reis goed hoe u vanuit uw overnachtingsplaats het circuit kunt bereiken. Dit kan vaak eenvoudig op basis van openbaar vervoer of shuttle bussen of u gebruikt simpelweg uw eigen auto! Tips m.b.t. openbaar vervoer, eventuele shuttle bussen en parkeermogelijkheden zijn uiteraard altijd bij uw reisbegeleiding te ontvangen.

Service

Elk reisgezelschap bij ons bestaat uit een groep van maximaal 60 personen. Binnen dit gezelschap bevinden zich áltijd minimaal 2 reisbegeleiders van Loozen Travel. Zodoende heeft u van vertrek tot en met terugreis een vast aanspreekpunt en staan wij het gehele weekend voor u klaar!

In tegenstelling tot andere aanbieders bieden wij een complete reis aan zonder bijkomende kosten. 

Heeft u vragen? Vraag het ons via info@loozentravel.nl en wij beloven u binnen 2 werkdagen te reageren. Vaak lukt ons dit binnen één dag!

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij bieden voor elke Grand Prix™ de beste prijs! Vindt u ergens anders dezelfde reis voor een lagere prijs (nee, we betalen niet het verschil terug) kunt u twee dingen doen:

1. Boek de reis bij deze collega en wij wensen u alvast een fijne reis en een fantastisch raceweekend!

2. Mail naar info@loozentravel.nl en vertel ons welke reis u heeft gevonden. In ons antwoord zullen wij u uitleggen waarom onze reis duurder uitvalt. Kunnen wij dit niet uitleggen? Zie punt 1.

Zoals u wellicht al heeft opgemerkt als u ons reisaanbod bekijkt, is het een feit dat wij absoluut níet de goedkoopste GP-tickets opnemen in onze pakketreizen. Deze tickets zijn echter in onze ogen de best beschikbare wat betreft prijs-kwaliteitverhouding. Dit baseren wij op onze eigen bezoeken aan de desbetreffende Grand Prix™. Vaak is een Grand Prix™ bezoek een éénmalig iets of in ieder geval iets wat men slechts eenmaal per jaar doet. We spreken wederom (helaas) uit eigen ervaring: laat uw weekend niet verpesten door mindere tickets en bijbehorende frustratie. Onze tickets betreffen altijd genummerde zitplaatsen met goed zicht op een (groot) uitdagend stuk circuit en zicht op een groot Tv-scherm zodat u niets van de race hoeft te missen.